Wij beschikken over een enthousiast deskundig team van vaste en flexibele medewerkers en organiseren onze recreativiteiten rondom het stroomgebied van rivier de Dommel, met als hoofdactiviteit Kanoverhuur Valkenswaard: onze specialiteit is een op maat gemaakte kanotocht (in een kajak of meerpersoons-kano) die geheel bij u en uw gezelschap past. U kunt standaard kiezen tussen een Dommelafvaart van ongeveer 2 uur of 4,5 uur (klik voor meer info).

Andere kanotochten of locaties gewenst? Neem contact op en wij bekijken de mogelijkheden!
Om de drukbezette weekenden te ontzien is het ook mogelijk om met collega's, vrienden of familie na werktijd ontspannen te komen recreëren, afgerond met bijvoorbeeld een geheel verzorgde en vooral smakelijke barbecue: U wilt een kano huren? Kies voor DE échte specialist... bij PUUR krijgt u Kanoverhuur Valkenswaard de luxe voor de laagste prijs (zonder borg/meerprijs voor zwemvesten en bagageton): comfortabel, goede kano's, incl. vervoer, omkleedruimtes, veilig, milieuverantwoord, GoedWeerGarantie en géén verborgen of extra kosten!

Naast Kanoverhuur te Valkenswaard zijn Jeux du Boer, Malpie-Cruisen, Country Golf, Kick Bike Steppen, ATB-ritten (met of zonder begeleiding), Survival-parcours, Schiet-Clinics, Solex-rijden en Paintball enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden evenals arrangementen. Recreatief, sportief, actief, avontuurlijk, creatief of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgd uitstapje.

Familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of verjaardagsfeestje... kortom een leuk dagje uit? PUUR maakt de perfecte mix van PLEZIER EN AVONTUUR! De sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje, van een eenvoudige broodmaaltijd tot een uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond.