Falcontown Young Jazz Talents - Jonge jazzmusici veroveren podium - Yes Jazz

Jonge jazzmusici veroveren podium
In een optreden bestaande uit drie sets geeft Yes Jazz een podium aan jonge aanstormende jazz-talenten.

Daphne Horsten begon haar muzikale opleiding op 16-jarige leeftijd aan de Rockacademie te Tilburg waarnaar ze de omslag maakte naar he…

Jonge jazzmusici veroveren podium
In een optreden bestaande uit drie sets geeft Yes Jazz een podium aan jonge aanstormende jazz-talenten.

Daphne Horsten begon haar muzikale opleiding op 16-jarige leeftijd aan de Rockacademie te Tilburg waarnaar ze de omslag maakte naar het conservatorium om jazz te gaan studeren. Het waren dames als Erykah Badu en Nai Palm waarvoor ze haar grote liefde voor de jaren ’70 links liet liggen. De Neo-Soul inspireerde haar pakkende Grooves en elektronische sounds. Door het studeren van jazz maken haar melodieën verrassende wendingen en zal je steeds opnieuw verstelt staan van de unieke muzikale keuzes. Laat je betoveren door deze lady of Future-Soul! Samen met een beginnende ‘future-soul’ band verkent Daphne de grenzen van verschillende muziekstijlen. Beïnvloed door Soul, R&B en jazz word je meegenomen op ontdekkingsreis met de muzikanten. Deze vijf koppige band (Tijn Driessen, Paul Snoeren, Christopher Rijckaert en Roel Driessen) bereidt zich voor op een glansrijke toekomst.

Puk van Hout (26) is afgestudeerd docent muziek aan de academie voor muziekeducatie op Rock-Academie in Tilburg. Als alleskunner is zij zangeres en speelt toetsen, basgitaar en sax. Ook treedt zij als singer-songwriter op, waarbij zij zichzelf begeleidt.

De derde set is een surprise act. Aankondiging hierover volgt nog.

Tips:

  • Dit optreden vindt plaats in het Rabobank Theatercafé.
  • Vanaf 25 september is het, volgens de richtlijnen van de overheid, verplicht om naast je entreekaartje ook een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en je legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij een bezoek aan De Hofnar. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op www.coronacheck.nl.
  • De meest gestelde vragen met antwoorden hebben wij voor je op een rijtje gezet: www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen/.
  • Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Wanneer

  • zondag 26 september 202115.30 - 17.45 uur
  • Voorstellingsdatum

Prijzen

  • € 10,50

Locatie