Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wandeling rond het Meertjesven

Contact

op de zessprong aan het einde van de Vlasrootlaan (inrijden bij restaurant “De Treeswijkhoeve” aan de Valkenswaardseweg tussen Aalst en Valkenswaard – de oude N69).
Vlasrootlaan
Waalre
Plan je route

Al een beetje gewend aan het najaar met zijn wisselvallige weer en het vroege invallen van de avond? Op zondag 22 oktober organiseert IVN afdeling Valkenswaard-Waalre een herfstwandeling om te genieten van dit mooie seizoen.

Tijdens deze wandeling kun je kennis maken met talrijke verschijnselen in de natuur die de herfst zo interessant maken. Zo zal de gids vertellen over de verkleuring en aantastingen van de bladeren van bomen en struiken. Ook zullen we zien hoe de natuur zich nu al klaar maakt voor het volgend jaar. Hopelijk zullen de paddenstoelen niet ontbreken op onze tocht.

Er is verder nog veel meer te ontdekken en te beleven in de omgeving van dit ven.
Dus als je zin hebt in een heerlijke wandeling en om de typische herfstgeur op te snuiven, kom dan op 22 oktober om 14.00 uur naar het Meertjesven in Waalre.

Je kunt het startpunt vinden op de zessprong aan het einde van de Vlasrootlaan (inrijden bij restaurant “De Treeswijkhoeve” aan de Valkenswaardseweg tussen Aalst en Valkenswaard – de oude N69).
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is zoals altijd gratis.