Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ruilbeurs en taxatie Postzegelvereniging Valkenswaard

Postzegelvereniging Valkenswaard e.o. organiseert op zondag 5 november in ons clublokaal D’n Turfberg, van der Clusenstraat 4A te Valkenswaard  van 13.00 uur tot 16.00 uur een ruilbeurs. Je kunt er terecht voor postzegels, munten, markclips etc. 

Deze zondag is er een gratis taxatie van postzegels die start na de maandelijkse ruilbeurs. De taxatie zal gebeuren door de leden van het bestuur en leden van de commissie nalatenschappen. Er zijn geen handelaren aanwezig.

Postzegelvereniging Valkenswaard e.o. Springlevend !

Postzegelvereniging Valkenswaard en omstreken is al ruim 32 jaar actief in Valkenswaard. Het is een kleine, gezellige club van ongeveer 85 leden, waarvan de meesten actief postzegels verzamelen. Elke derde vrijdag van de maand komen ze bijeen op de besloten verenigingsavond om hun kennis en kunde op het gebied van postzegels te delen. Iedere eerste zondag van de maand organiseert de vereniging ook een publieke ruilbeurs waar iedereen welkom is om postzegels te ruilen te kopen of te verkopen.

Wat zijn mijn postzegels waard?

Geregeld horen we verhalen van mensen die zegels op de zolder hebben liggen of via een erfenis in het bezit zijn gekomen van een postzegelverzameling. Allereerst een waarschuwing: “Gooi ze niet weg voordat u weet wat deze zegels waard zijn!”  Is het oud papier of vertegenwoordigen de zegels of albums nog een (hoge) waarde? Wij durven gerust te zeggen dat we daarop wel een antwoord kunnen geven.

Laat gratis uw verzameling taxeren.

Wij stellen u in de gelegenheid om geheel kosteloos onder het genot van een kopje koffie uw zegels te laten taxeren. Van onze vereniging zijn dan diverse deskundigen aanwezig die u een schatting kunnen geven van de waarde van de verzameling, en u van advies kunnen dienen bij eventuele verkoop.

Filatelie, een fascinerende hobby!

Mocht u nog op zoek zijn naar een leuke hobby en lijkt het verzamelen van postzegels u wel iets, dan zijn wij u  graag van dienst om u wegwijs te maken in de fascinerende wereld van de filatelie.
Voor nadere informatie graag even een mail naar joopvangils@hetnet.nl 

Graag tot ziens in D’n Turfberg.