Guesthouse Valkenswaard

Wij zijn Marylou & Pieter. We hebben ons guesthouse helemaal zef gemaakt en zijn er trots op. Het is precies geworden zoals wij dat wilden…

Wij zijn Marylou & Pieter. We hebben ons guesthouse helemaal zef gemaakt en zijn er trots op. Het is precies geworden zoals wij dat wilden. Een mooi guesthouse bedoelt voor twee personen en eventueel enkele kinderen die op het logeer bedje kunnen of op de luxe slaapbank. Alles is ruim, mooi en handig in gebruik. Een ruime douche met een flink badmeubel, een sfeervolle woonkamer, een keuken met vier pits fornuis, een magnetron en een knusse eettafel. Het gehele guesthouse kan worden gekoeld met een airco, die tevens ook de verwarming is. Buiten een kleine overkapping voor een lekkere espresso in de ochtend. We hebben allebei een baan en runnen daarnaast ons guesthouse. Het guesthouse past hier erg goed in de omgeving, sjiek met een touch van het platteland. We komen allebei uit Valkenswaard en genieten dagelijks van het prachtige buitengebied van Valkenswaard. De rust, de natuur, de vele beekjes en vennen, de grote bossen, de boeren bedrijven en de kronkelende landweggetjes. Ja het is hier erg goed wonen en leven. We beschikken over een grote omheinde tuin en meerdere terrassen, altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw, wat je wilt. Natuurlijk is het gebruik van deze terrassen ook voor onze gasten. En als je zin hebt kan je lekker mee-eten.

Ruim guesthouse voor twee volwassenen en kinderen
Complete keuken, douche & wc en badmeubel
Geheel voorzien van airco & verwarming
Prachtige omgeving met veel mooie plekjes
Honden toegestaan in overleg.
Meedere buiten terrassen & grote tuin
Gratis gebruik van BBQ

Afstanden:


Verse scharreleieren (zelf zoeken) 5 m
Supermarkt 5 km
Eetcafe 200 m
Restaurant 1.5 km
Terras 200 m
Winkelcentrum 6 km
Bossen & Natuur 300 m


De Omgeving:

Ons guesthouse ligt in het groene buitengebied van Valkenswaard, tegen de grens met Belgie. De bossen en heide in onze omgeving gaan gepaard met vele fiets, wandel en mountainbike routes. De beken en riviertjes slingeren door onze omgeving, afgewisseld met akkers en weilanden. Wandelaars, natuurgenieters en fietsers komen hier echt aan hun trekken. Ook voor watersporters is er veel te doen in de omgeving zoals mooie kano tochten over de Dommel, suppen op een groot meer of een water stormbaan voor de kinderen. Waterskieen of duiklessen zijn hier ook mogelijk.
Ook hondenliefhebbers zijn welkom bij ons met hun trouwe viervoeter, maar wel eerst even in overleg.

Een uitstapje naar Belgie, naar de beroemde Achelsche Kluis met zijn ongekend vele soorten bier en trappisten is zeker de moeite waard en ligt nog op geen twee minuten achter onze tuin. Ook is het kleine authentieke centrum van Borkel & Schaft zeker de moeite waard voor het nuttigen van een lekkere trappist. Ook het centrum van Valkenswaard is gezellig, met de vele terrassen, cafeetjes en restaurants en de grote keus aan winkels, en op donderdag een hele grote weekmarkt. Het dichtbij gelegen Belgische Lommel is met zijn leuke cenrtum en vele bourgondiche restaurantjes ook een aanrader.

Gaat u de bossen in, houdt er dan rekening mee dat uw hond aangelijnt moet blijven.

Neem alvast een kijkje

Locatie