Bed en Breakfast de Appelhof

B&B bij de Appelhof

Contact

Adres:
B&B bij de Appelhof
Kromstraat 77
5554 NG Valkenswaard
Plan je route

Wij, Rudolf en Britta, zijn (de) trotse eigenaren van dit mooie plekje in Valkenswaard. Samen met onze kinderen Fritz en Frederike, hond Trixi…

Wij, Rudolf en Britta, zijn (de) trotse eigenaren van dit mooie plekje in Valkenswaard. Samen met onze kinderen Fritz en Frederike, hond Trixi en kat Struppi, hebben we zelf enkele jaren in deze gezellige blokhut gewoond. Deze bijzondere plek willen wij graag met anderen delen. Het centrum van Valkenswaard en natuurgebied De Malpie bevinden zich op loopafstand, evenals de vele wandelpaden en fietsroutes door de prachtige omgeving. Naast het aanbieden van een slaapplek, verwerken we groenten en fruit uit eigen ecologische tuin. Zoals de naam ‘Bij de Appelhof’ al doet vermoeden, hebben we een ruim assortiment aan appels. Bij ons groeien 25 verschillende soorten: van de bekende Elstar tot de oude Sterappel. Vanaf augustus/september begint het oogstseizoen en zijn al deze appelsoorten bij ons verkrijgbaar. Behalve appels hebben we nog 7 verschillende perensoorten en een aantal kersen-, perzik- en pruimenbomen. In onze grote moestuin groeien lekkere groenten en slasoorten die, afhankelijk van het seizoen, eveneens bij ons te verkrijgen zijn.

Informatie over de accommodatie

De ruime, vrijstaande blokhut is voor vier personen ingericht en beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met toilet en een open keuken die aansluit bij de eetkamer en woonkamer. Op het eigen terras achter de blokhut kan men ongestoord genieten van rust en privacy. De keuken leent zich prima om zelf het ontbijt te maken, maar voor 10 euro p.p. kunnen wij dit ook verzorgen. Het door ons laten bezorgen van warme broodjes (dag van tevoren bestellen) behoort ook tot de mogelijkheden. Graag bij boeking opgeven wat de wensen zijn. In de blokhut zijn gezelschapsspellen en leesboeken aanwezig.

Neem alvast een kijkje

Locatie