Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is gelegen in het Brabantse dorpje Leende, dat omringd wordt door een prachtig natuurgebied. Het Leenderbos wordt gekenmerkt door bossen, heidevelden, zandverstuivingen, weilandjes en authentieke boerderijen. Bovendien ligt het hotel op slechts 13 kilometer van de lichtstad Eindhoven.

Luxe hotel gelegen naast de snelweg A2 nabij Eindhoven
Nabij Natuurreservaat de Strabrechtse Heide
Binnenzwembad en sauna
Officiƫle trouwlocatie
9 multifunctionele vergaderzalen

Een zorgeloos verblijf
De 89 smaakvol ingerichte hotelkamers met comfortabele bedden en luxe badkamers voldoen gegarandeerd aan al je wensen. Warm jezelf na een actieve dag op in de sauna of boek een ontspannende massagebehandeling. Liever nog even bewegen? Trek dan baantjes in het verwarmde binnenzwembad of ga aan de slag in de fitnessruimte. Voor zowel een kopje koffie als voor een snelle lunch of uitgebreid diner kun je terecht in Brasserie Jagershorst of op het zonovergoten buitenterras.

Het hotel is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten van een lunch tot aan grote events. Het hotel beschikt over negen verschillende feest- en vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 600 personen. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Omringd door groen
Maak vanuit het hotel via verschillende fiets- en wandelroutes kennis met de natuurgebieden het Leenderbos, de Strabrechtse Heide en de Groote Heide. Het levendige stadscentrum van Eindhoven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. In deze gezellige stad kun je uitstekend winkelen en uitgaan.

Ons team heet je van harte welkom!