Centrumgebied

In het centrum zijn diverse winkelcentra, deels overdekt en autovrij, waar winkelketens, horeca, musea en unieke kleine winkels elkaar afwisselen. U bent van harte welkom in het centrum van Valkenswaard.

Verheug je op Valkenswaard!

Helaas hebben we nog steeds met de Corona-beperkingen te maken, waardoor er nog niet volop van Valkenswaard genoten kan worden. Daarom blijven we voorzichtig en houden we gewoon die 1,5 meter afstand tot elkaar. Maar verheug je er op: straks is er weer van alles mogelijk in ons mooie dorp en buitengebied. 

Visit Valkenswaard post hier nieuws, interviews, fotootjes en verhalen over hoe het leven weer op gang komt in Valkenswaard. Wat zijn bijvoorbeeld de ondernemers van plan? Check hun verhalen hieronder.

FF Offline Shop van de week 25

Oók zo blij dat je weer gewoon naar je favoriete modezaak kunt om te shoppen? Toch even wat anders dan online bestellen! En in Valkenswaard heb je een geweldig aanbod van modezaken, óók speciaal voor je kids. Maak kennis met de Valkenswaardse offline shop van deze week: Hip Kinderkleding!

Lees hier het complete verhaal van Tamar
winkelen shoppen kinderkleding visit valkenswaard centrum

FF Offline Shop van de week 23

Online bestellen is natuurlijk supermakkelijk, maar offline shoppen in je favoriete winkels is minstens zo leuk! Gewoon jouw kleding ‘live’ passen bijvoorbeeld, of hoe staat dat ene mooie horloge je in het echt? Maak kennis met de Valkenswaardse offline shop van deze week: In de Kempen Juweliers!

Lees hier het complete verhaal van Mark

Waar verheugen jullie je op?

Dok 7 en Smolders Modeschoenen: twee stijlvolle zaken die bij elkaar al meer dan 100 jaar het modebeeld in Valkenswaard mede bepalen! Lees het gesprek met ondernemers Jeroen Geldens en Margriet Smolders!

Lees hier het complete verhaal van Jeroen en Margriet

Waar verheugen jullie je op?

In Valkenswaard kom je monden en neuzen tekort voor de lekkerste delicatessen! Vandaag: smullen van de lekkerste kaas en chocolade. Waar ga jij van watertanden?!

Lees hier het complete verhaal van Eveline en Astrid

Waar verheugen jullie je op?

Van gezellige huiskamer tot Gooische vrouwen: lekker koffieleuten en lunchen in Valkenswaard! Ken jij Miss Coffee en Lunchkaffee Dots?

Lees hier het verhaal van Angela en Rob

Waar verheugen jullie je op?

Droom je van vakantie? Of… plan je je droomvakantie voor als het weer kan? D-Reizen en VakantieXperts staan vanaf 1 oktober sámen voor je klaar in Valkenswaard. Wat is jouw droombestemming?

Lees hier het verhaal van Emmie en Saskia

Waar verheugen jullie je op?

Wat draagt de moderne Valkenswaardse man? Daar weten Rob (de Zaak van Rob) en Karin (Lucardi) alles van! Lees tips en trends van twee mannenmodekenners uit Valkenswaard. Wat draag jij graag?

Lees hier het complete verhaal van Rob en Karin

Waar verheugen jullie je op?

Wie kent ze niet: Jaap van De Fantast, Vincent van Willem 2 en Rico van Aqui tato Rico. Lees hoe de drie musketiers van de Statie ons blíjven blij maken met biertjes, burgers en tapas!

Lees hier het verhaal Jaap, Vincent en Jaap

Waar verheugen jullie je op?

Van verf tot vernieuwende meubeltrends: deze Valkenswaardse interieurspecialisten weten er alles van! Zit jij middenin je kluszomer thuis? Laat zien waar je mee bezig bent!

Lees hier het verhaal van Harry en Eva