Evenementen

In Valkenswaard is altijd wat te doen!

Er worden veel, jaarlijks terugkerende, evenementen georganiseerd.Van ijsbaan, kermissen en de braderie Hemelse Sferen tot Ameezing Lekker Buiten, Breek de Week Kids, het 2-jaarlijkse Vogelverschrikkerfestival en natuurlijk het Bloemencorso.Op het gebied van paardensport is er van alles te beleven, bijvoorbeeld de menwedstrijden tijdens Driving Valkenswaard International op de terreinen van Exell Equestrian, de springwedstrijden Longines Global Champions Tour in de Tops International Arena en de authentieke koetsentocht Pinksterrit. Valkenswaard kent Bourgondische evenementen als het Gerstenat Bierfestival en het Pruuvenemert. Daarnaast worden er sportieve evenementen georganiseerd variërend van City Mountainbike, Kwalleballen, de toertocht Diekirch-Valkenswaard en de Valkenloop tot de MXGP en de NK Rallycross op het Eurocircuit.

In cultuurcentrum De Hofnar zijn vele voorstellingen op het gebied van onder andere toneel, muziek, jeugdtheater, dans en cabaret. Ook draaien er kinder- en filmhuisfilms en er zijn regelmatig optredens uit eigen streek.

In Nederland gelden vanaf maandag 23 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus. Alle bijeenkomsten, ook met minder dan 100 personen, worden verboden tot 1 juni 2020. Ook zijn alle eet- en drinkgelegenheden met ingang van zondag 15 maart 18:00 uur gesloten.
 

 

Wat zoek je

Sorteer op:

49 resultaten

PubQuiz
Dorpscafe Willem II

wekelijks

Truckshow

13 en 14 juni