Evenementen

In Valkenswaard is altijd wat te doen!

Er worden veel, jaarlijks terugkerende, evenementen georganiseerd.Van ijsbaan, kermissen en de braderie Hemelse Sferen tot Ameezing Lekker Buiten, Breek de Week Kids, het 2-jaarlijkse Vogelverschrikkerfestival en natuurlijk het Bloemencorso.Op het gebied van paardensport is er van alles te beleven, bijvoorbeeld de menwedstrijden tijdens Driving Valkenswaard International op de terreinen van Exell Equestrian, de springwedstrijden Longines Global Champions Tour in de Tops International Arena en de authentieke koetsentocht Pinksterrit. Valkenswaard kent Bourgondische evenementen als het Gerstenat Bierfestival en het Pruuvenemert. Daarnaast worden er sportieve evenementen georganiseerd variërend van City Mountainbike en Kwalleballen tot de toertocht Diekirch-Valkenswaard en de Valkenloop.

In cultuurcentrum De Hofnar zijn vele voorstellingen op het gebied van onder andere toneel, muziek, jeugdtheater, dans en cabaret. Ook draaien er kinder- en filmhuisfilms en er zijn regelmatig optredens uit eigen streek.

Check de website van de betreffende locatie of organisatie op maatregelen ten behoeve van de volksgezondheid en veiligheid vanwege het Corona virus COVID-19!
 

 

Wat zoek je

Sorteer op:

115 resultaten

MakerzLab
makerzlab-lasersnijder_2906057789.jpg

3 november, 17 november en nog 2 dagen