Corso Valkenswaard
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Corso Valkenswaard

Op zondag 8 september is er vanaf 12.00 al volop gezelligheid in het centrum van Valkenswaard De parade start om 14.00 uur, ’t gezelligste dahliafeest van Brabant!

De parade wordt geopend met versierde fietsen. Kinderen gingen en gaan nu de straat op met versierde fietsen. De Tweede Wereldoorlog kwam in Brabant in september 1944 ten einde. De aanleiding voor Bloemencorso Valkenswaard was een feit!

Direct na de versierde fietsen start de jeugdparade. Drie jaar geleden is Corso Valkenswaard weer begonnen met een jeugdparade. Elk jaar zijn er meer jeugdige deelnemers. Dit jaar zijn er maar liefst 10 jeugdwagens en 140 kinderen die op zondag meelopen.

De Grote Parade wordt geopend door bouwgroep HandenInEen. Totaal zijn er 14 deelnemers. De deelnemers zijn buurtschappen of bouwgroepen uit Borkel en Schaft, Dommelen en Valkenswaard.

Contact

Adres:
Valkenswaard
Plan je route

Wanneer

  • De prijzen Kinderen tot 12 jaar gratis Vanaf 12 jaar in de voorverkoop € 7,50 per entreekaart (zonder korting / aan de kassa € 9,00) Combikaart (entree plus tribuneplaats) in de voorverkoop € 13,00 (zonder korting € 17,00) Online kaarten bestellen, hoe werkt het? Na het klikken op de knop "Kaarten bestellen" krijg je de te kiezen kaarten te zien. Je kunt hier kiezen uit toegangskaarten, tribunekaarten en combi-kaarten. Kies het juiste aantal kaarten en klik onderaan op doorgaan. Na het invullen van je gegevens, het kiezen van de juiste betaalmethode en het betalen van het totaalbedrag krijg je daarna de tickets in je mail! Hoe te betalen? De betaling dient te worden voldaan met iDeal, creditcard, Sofort banking, bancontadct, banktranser, belfius of KBC CBC. Afhankelijk van je keuze kunnen er kosten berekend worden. Welke kaarten moet ik bestellen? Een toegangskaart geeft toegang tot het parcours. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, vanaf 12 jaar heb je een normale toegangskaart nodig. Wil je op de tribune zitten, dan kun je het beste een combi-kaart kiezen. Als je al in het bezit bent van een entreekaart en je wil op de tribune plaats nemen, dan is het bestellen van een tribunekaart voldoende. Voor kinderen onder de 12 heb je dus geen toegangskaart nodig, maar wel een tribunekaart als je plaats wil nemen op de tribune. LET OP: een losse tribunekaart geeft geen toegang tot het parcours!

Locatie