image_v12643.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Gli anni più belli (14+) - Film

Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden v…

Lees verder

Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni più belli. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

DRAMA ★★★★

Jaartal: 2020
Lengte: 129 min.

Releasedatum: 06-08-2020

Cast:Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti, Claudio Santamaria

Regisseur: Gabriele Muccino

Wij zijn nu officieel filmtheater! Wat houdt dit precies in? Lees er hier meer over.

Tips:

  • Gli anni più belli staat 2 keer in september in De Hofnar. Zodra je op tickets hebt geklikt kun je de gewenste speeldatum kiezen.
  • In de theaterzaal hebben we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd.
  • Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen een zitje toegewezen.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
Lees minder

Wanneer

  • Voorstellingsdatum

Prijzen

  • € 8,50

Locatie