image_v13299.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Brucified - Livestream

NAAR LIVESTREAM EN PROGRAMMA

LIVESTREAM: Brucified
Bruce Springsteen en zijn E street band zijn al decennia niet meer weg te denken uit de geschiedenis van de Rockmuziek. Geïnspireerd d…

Lees verder

NAAR LIVESTREAM EN PROGRAMMA

LIVESTREAM: Brucified
Bruce Springsteen en zijn E street band zijn al decennia niet meer weg te denken uit de geschiedenis van de Rockmuziek. Geïnspireerd door zijn urenlange live concerten die hij geeft over de gehele wereld, is BRUCIFIED in 2017 begonnen met een tribute aan THE BOSSS en zijn befaamde E Street Band. Gevormd door muzikanten uit hun HOMETOWN's Eindhoven, Valkenswaard en omstreken is BRUCIFIED ontstaan. Deze tributeband brengt niet alleen het geijkte repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Bruce Springsteen hoort en brengen de energie en passie over op het publiek. Alle bekende hits van Springsteen komen dan ook voorbij, in combinatie met leuke weetjes over Springsteen en de E Street Band. Ben je fan van Bruce Springsteen, dan zul je absoluut een heerlijke avond genieten van de muziek van THE BOSS!

Gratis livestreamkaartjes
Bestel je gratis kaartjes door op bovenstaande knop 'kaarten' te klikken. Ieder huishouden hoeft maar 1 kaartje te reserveren.
Op donderdag 15 april kun je via onderstaande link de livestream bekijken en vanuit je huiskamer meedoen. Het begint om 20.15 uur.
Je komt op een aparte pagina waar de livestream vertoond wordt. In je e-ticket staat de link naar deze livestreampagina ook vermeld.

Over De Hofnar TheaterThuis
In januari zou Theater De Hofnar het winterfestival Val-Val-D'rie organiseren. Huidig jaar kon dat helaas niet live in De Hofnar en zou deze virtueel via livestream uitgezonden worden. Afgelopen januari ging dat helaas ook niet door en daarom hebben we besloten om het programma op te delen in 5 donderdagavonden onder de naam De Hofnar TheaterThuis, zodat je meerdere keren thuis kunt genieten van theater.

Op donderdag 18 maart,  25 maart, 1 april, 15 april en op vrijdag 16 april kun je vanuit je huiskamer genieten van een gevarieerd programma gemaakt door en voor Valkenswaard. Klik voor de livestream en het volledige TheaterThuis-programma op onderstaande link. We wensen je alvast veel plezier!

LIVESTREAM & PROGRAMMA
 

Lees minder

Wanneer

  • Voorstellingsdatum

Locatie