Ruiteren en mennen

Huifkarverhuur Jan Wilbers

Maak een ritje in een gezellige huifkar, door de mooie natuur, in de buurt van de grens tussen België en Nederland! 'Tijd genoeg' is het motto voor deze huifkartocht in het Belgisch-Nederlands grensgebied. Je komt met de huifkar door een streek met talloze mogelijkheden, zeer rustig, met ongerepte natuur, typische dorpjes , boerderijen en abdijen.

Meer informatie

Rijd mee met de Achelse Koetsier

Een ritje met de Achelse koetsier is niet zomaar een tochtje met paard en wagen. De koetsier is namelijk een echte verhalenverteller die die je meeneemt op grensoverschrijdende ritten door natuur en cultuur. De leukste manier om de bossen te verkennen!

Meer informatie

Liever je eigen route samen stellen?

Met het ruiternetwerk kun je zorgeloos rijden van knooppunt naar knooppunt. Via onderstaande button krijgt u meer informatie en kunt u de knooppuntenkaart bekijken, downloaden of printen. 

Het complete ruiternetwerk

Rijtuigenmuseum

Aan de rand van natuurgebied de Malpie, vindt u het Rijtuigenmuseum Valkenswaard. Op een steenworp afstand van uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen treft u hier een zeer bijzondere collectie rijtuigen aan. Maak een nostalgische koetsentocht met koetsier en breidt deze uit met een picknick, champagneborrel, diner of BBQ. De unieke locatie biedt tal van mogelijkheden met prachtige fiets- en wandelroutes.

Meer informatie over het rijtuigenmuseum