Summer Festival 2

Contact

Longines Tops International Arena
Maastrichterweg 249
5556 VB Valkenswaard
Plan je route

Summer Festival 2: Global Champions Arabians Tour | 20-21 July 2024

We kijken er ontzettend naar uit dat de Global Champions Arabians Tour op 20 en 21 juli naar Valkenswaard komt!
Het wordt een onvergetelijke ervaring in de Longines Tops International Arena, waar erfgoed, uitmuntendheid en integriteit samenkomen. Dit boeiende evenement biedt jou als toeschouwer een unieke kans om helemaal op te gaan in de betoverende wereld van de Arabische paardensport.
Faleh Al-Nasr, voorzitter van de GCAT, zei enthousiast: "We hebben een unieke Arabian Horse Tour gecreëerd die de sport naar ongekende hoogten zal brengen en mensen van verschillende culturen zal verbinden door een gedeelde passie."
We kijken er enorm naar uit om jou daar te verwelkomen!

Summer Festival 2: Summer Showcase | 26-28 Jul 2024

Ontdek het avontuur tijdens de Summer Showcase in de Longines Tops International Arena, waar een breed scala aan rubrieken wordt aangeboden voor paarden en ruiters van alle niveaus.
Longines Tops International Arena nodigt enthousiaste springfans uit om alle actie van de CSI4*, CSI2*, CSI1* en CSIYH1* competities mee te maken.
Een dag vol adembenemende springsport en plezier voor de hele familie wacht op je. Mis deze onvergetelijke ervaring niet, kom naar de Longines Tops International Arena Summer Showcase 2024 en beleef het zelf!

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 20 juli 2024 t/m 28 juli 2024 08.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • € 15,00