Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Valkie's Prijzenjacht

Jeugdcommissie Striepersgat organiseert op carnavalsdinsdag 13 februari 2024 weer Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen t/m 12 jaar. Anders dan vorige jaren worden er geen kaartjes met Valkie verstopt. De kinderen lopen een vaste route van 3,2 km door het centrum met opdrachten onderweg die gedaan kunnen worden om een prijs te verdienen. Er zijn weer net zo veel kleine en grotere prijzen te winnen als voorgaande jaren!

Op de dag zelf tussen 12.30 en 13.15 uur kun je een stempelkaart met route en opdrachten ophalen bij Feesterij Lugano. Hier worden ook broodjes verkocht voor onderweg. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen dus kom op tijd om teleurstelling te voorkomen! Wil je zeker zijn van deelname kun je je al aanmelden via jeugdcommissie@striepersgat.nl. Bij inlevering van een volle stempelkaart voor 15.30 krijgen de kinderen een prijs, ranja én iets lekkers. Daarna wordt er met jong en oud carnaval gevierd. Ook Jeugdprins Ties d’n Twidde is met de Jeugdraad en Hopmarjannekes van de partij. Bij slecht weer is er een alternatief programma bij Lugano waarmee ieder kind een prijs kan winnen.

Let op: de route is op eigen verantwoording, er is geen begeleiding vanuit de jeugdcommissie die meeloopt met de kinderen tijdens de tocht.

Prijzen

  • Gratis