Summer Festival 3

Contact

Longines Tops International Arena
Maastrichterweg 249
5556 VB Valkenswaard
Plan je route

Summer Festival 3: Longines Global Future Champions | 09-11 August 2024

De Longines Global Future Champions komen weer terug naar de Longines Tops International
Arena en beloven drie dagen vol topklasse paardensport voor de hele familie! Laat je betoveren door de wereld van de springsport en geniet van de betoverende sfeer. Met entertainment, heerlijk eten en drinken en spannende sport beloven we een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. We zetten aanstormend talent en toekomstige sterren in de schijnwerpers. Dit is dé kans voor de paarden en ruiters van de toekomst om te schitteren op het prestigieuze podium van de Longines Tops International Arena. Het evenement biedt een uniek platform voor jonge talenten en deelnemers kunnen zelfs met twee paarden deelnemen aan dit opwindende concours.
Kom en beleef het spektakel van het jaar, waar de sterren van morgen worden geboren en elk moment een nieuw avontuur betekent!

Summer Festival 3: Longines Global Champions Tour | 23-25 August 2024

Ontdek de spanning van de Longines Global Champions Tour, die plaatsvindt van 23 tot en met 25 augustus 2024 in Valkenswaard, dé thuisbasis van dit adembenemende evenement.
Deze dertiende etappe van de Global Champions Tour belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Valkenswaard speelt een cruciale rol in de kampioenschapsrace en trekt enthousiaste toeschouwers en getalenteerde atleten van over de hele wereld aan om te genieten van de opwindende actie.
Tijdens de 13e etappe in zowel de LGCT als de GCL, zullen topruiters strijden om de felbegeerde podiumplaatsen in een meeslepende en intense competitie. Mis deze betoverende driedaagse ervaring niet, waar passie, vaardigheid en vastberadenheid samenkomen in Valkenswaard.
Kom en beleef het zelf, terwijl geschiedenis wordt geschreven!

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 9 augustus 2024 t/m 25 augustus 2024 08.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • € 15,00