Begin goed voorbereid aan uw dag, loop eerst binnen bij de VVV

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die Valkenswaard heeft om actief te recreëren of helemaal tot rust te komen in de prachtige natuur. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan wandel- en fietskaarten, o.a. de Malpieroute, Dommelroutes, Beleef het Gedicht, diverse lange afstandsroutes, mountainbikeroutes en alle Falk fietsknooppunten-kaarten. Wegenkaarten en kampeergidsen verkopen wij natuurlijk ook. Daarnaast hebben wij informatie over musea, bezienswaardigheden, activiteiten voor alle leeftijden en evenementen in het dorp en de omgeving.

Ook voor een leuk cadeau en souvenirs uit Brabant en Valkenswaard kunt u bij ons terecht. Een kleine selectie uit ons aanbod: tasjes, paraplu’s, mokken, foto-snoepblikken, vingerhoedjes, beeldjes Valkenier, Verliefd Paartje en Sigarenmaker, koelkastmagneten, boeken (bijvoorbeeld Elske, een stripboek in Brabants dialect). Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor de VVV-cadeaukaart en een ruime keuze aan cadeaukaarten (Dinercheque, Bioscoopbon, Lekkerwegbon, Bol.com bon, Boekenbon, Podiumkaart en Bongo’s). En wilt u iemand verrassen met een berichtje uit Valkenswaard, dan vindt u bij ons voor elke gelegenheid een geschikte kaart.

Als u op zoek bent naar een leuk groepsuitje, dan is onze Centrumwandeling een aanrader! Tijdens deze cultuurhistorische wandeling vertellen onze enthousiaste gidsen u alles over de geschiedenis van Valkenswaard en wijzen zij u op markante plaatsen en monumentale gebouwen.

Bij een bezoek aan Valkenswaard hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Dit wordt extra aantrekkelijk met ons ‘Heide Hapje’ en ‘Winterhapje’. Deze bonnenboekjes zijn verkrijgbaar bij de VVV. 

Wij heten u van harte welkom in onze VVV winkel!

Winter Hapje

Voor slechts € 16,50 kunt u bij verschillende restaurants genieten van een heerlijk, gratis Wintergerechtje.

Beleef het Gedicht Frans Hoppenbrouwers Valkenswaard Natuur Malpie

VVV Magazine

VVV Gidsen Valkenswaard historie

Centrumwandeling

Een leuke en interessante wandeling van ongeveer anderhalf uur. 

Ontdek de omgeving

Speeltuin Valkenswaard Kinderen

Met kinderen

Winkelen shoppen Valkenswaard Kerverij

Shoppen

Bourgondisch Valkenswaard eten en drinken terras borrel

Eten & Drinken

Valkenier monument standbeeld kleine markt valkenswaard

Kunst & Cultuur