Offline shop van deze week: Hip Kinderkleding

22-06-2021

We kennen allemaal het gemak van online shoppen. Vanuit je luie stoel bestellen en de volgende dag in huis: makkelijk toch? En tijdens Corona was het helemáál fijn dat het kon! Maar soms koop je toch gewoon liever in de winkel. Gewoon omdat je het product dan ook echt kunt zien én een goed advies krijgt. Deze week zijn we blij dat we weer terecht kunnen bij: Hip Kinderkleding van Tamar van Dongen!

“Ik verkoop alleen kinderkleding die ik mijn eigen jongens ook zou aantrekken!”

“Twee jaar geleden heb ik de winkel van Hip Kinderkleding geopend, op Koningsdag. Ik vond dat precies het juiste moment! Daarvóór had ik al een eigen webshop waarop ik kinderkleding verkocht. Daarnaast gaf ik demonstraties bij mensen thuis, een kinderkleding party zeg maar. Dat is echt heel leuk kom te doen en ook erg succesvol.

Maar mijn droom was toch een eigen winkelpand, en dat is gelukkig gebeurd. Een webshop en een winkelpand zijn een hele mooie aanvulling op elkaar. Met mijn webshop bedien ik klanten uit het hele land terwijl de winkel veel meer lokaal is gericht. Mijn specialiteit is het middensegment kinderkleding voor kinderen vanaf 1 jaar tot een jaar of 15, 16. Ik let erg op

de prijs, dus méér dan € 49,95 ben je bij mij eigenlijk niet kwijt. Dat is een bewuste keuze; ik wil dat de leukste kinderkleding toegankelijk is voor iedere portemonnee.

Ik heb in mijn webshop en winkel een breed assortiment leuke kinderkleding. Heel kleurrijk, van goede kwaliteit en echt prima betaalbaar. Je moet dan denken aan merken als B.Nosy, Moodstreet of Blue Seven. Maar ik heb nog veel meer voor kids! Schoenen, accessoires en haarbandjes voor meisjes, T-shirtjes die je zelf kunt laten bedrukken, noem maar op.

Nee, ik heb niet echt een modeopleiding gedaan. Wel heb ik zo’n 16 jaar in de kinderopvang gewerkt. Je moet gewoon een gevoel hebben voor kindermode. En bovendien: je ziet meteen aan het kind zelf of hij of zij de kleding leuk vindt! Als een kindje begint te stralen in een nieuwe outfit, weet je gewoon dat het goed zit. Ik zie dat ook aan mijn eigen jongens, en daar baseer ik ook mijn keuze voor mijn assortiment op. Als ze het niet leuk vinden, trekken ze het gewoon niet aan!

Hip Kinderkleding

Karel Mollenstraat Zuid

5554 CH Valkenswaard

040-2405646

winkelen shoppen visitvalkenswaard centrum